lördag 2 juni 2018

Aktiv

Idag tycker jag att jag varit lagom aktiv.

Väckte grabben redan halv åtta, åt lite och så drog vi iväg.  Startade vandring från Trinntorp (parkeringen nedanför restaurangen). Via Kråkvägen och upp på Klövberget.

  

Ner till Noret. Letade ingången till det grottsystem som skall finns där, hittade inte. Fortsatte via Ällmora till Ällmora träsk där hunden vattnades. Vill minnas att jag läst någonstans att det skulle vara Annika Jankells "smultronställe". 


Vidare via Sjöbergavägen och Järvstigen. Forsatte in i skogen. Grönmärkt stig upp till utsiktstornet på Telegrafberget. Blåmärkt ner till bryggan och Trinntorp


Väl hemma ringde jag Pekka och så åkte vi bulten till Rosenhill. Kollade lite på olycksstället och analyserade min olycka.

Hemma tillbaka tog jag tag i ett mycket eftersatt projekt. Tittade på ingredienserna och tyckte det verkade vara dubbelt för mycket av allt. Beslöt att "skit samma, jag har ingen annan nytta av Perliten och bruket i.a.f."


De gamla takterna sitter i. Kommer fortfarande ihåg när jag i tonåren sommarjobbade som "murslibrik" och blandade bruk åt murare.


Men jag hade tydligen räknat på mängderna. Det gick jämt ut, sas.
 

Ska bli intressant att se ifall jag får ur pappröret när bruket härdat.
Hur länge tar det för bruket att härda? Skall inte utsättas för eld färrän efter en vecka,m är det samma sak?

1 kommentar: