söndag 16 maj 2021

Fem fel

I Finland kan man "museibesikta" gamla fordon och efter det är försäkringskostnaden en bråkdel av den man annars tvingas betala. Detta har jag skrivit om tidigare.

Tillbaka till rubriken, kan du se de 5 fel som hindrar mig att få en godkänd museibesiktning på min CB450K5. Jag visste redan tidigare om "problemen" dom kom att  anmärka på vid besikningen och har sedan länge nu åtgärdat tre av felen och förbättrat ännu mer dom inte hittade. 

3 kommentarer:

  1. utan att veta ett skit om gamla hondor: fel färg: krom detaler och fel handtag? :-D

    SvaraRadera
  2. Du är inne på rätt spår där. Färgen är största problemet. Och så handlar det om specifika (chrome)detaljer, felaktiga, saknade och sånt som inte skall vara chromat. Handtagen är OK.

    Skulle behöva en orginaltank / sidokåpor i rätt färger för besiktning. Finns ute på blocket nu men säljaren verkar hur omstädlig som helst eller så vill han inte sälja. Åkte t.o.m. förbi där häromvekan men just den dagen passade det inte även om det nu var den specifika tiden på dygnet som tidigare verkats fram...

    SvaraRadera
  3. låter ju nästan som att det inte finns nån tank om inte hämtning är möjligt, eller har han kommit på att det var för billigt kanske

    SvaraRadera