söndag 12 juli 2015

Väst

Värsta västen. För ca 20 år sedan, kanske mer, så inhandlades en väst som har den snyggaste loggan.

Det fanns bara en och den var tyvärr alltför stor men det var stor vill ha faktor. Av förekommen anledning den blev hängande i förrådet. Idag rotade jag runt i förrådet iom en elinstallation och hittade den oanvända västen och fick för mig att prova den.


Nu visade det sig att den tyvärr måste har förvarats på fel sätt för nu är den för liten...


Så till något helt annat. Häromkvällen intogs middag på Thailändsk restaurang. Som förrätt beställde jag Pha Pla, lätt halstrad tonfisk på salladsbädd med chili, lime, koriander och sesamfrön. Eftersom det var närapå kolmörkt i lokalen så fotograferades anrättningen för jag hade svårt att hitta tonfisken.


Tror att det kan ha varit lika mörkt i köket för jag misstänker att kocken hade förväxlat dressingen med svavelsyra eller kaustiksoda.

När jag och min bättre hälft sedan skulle gå en kilometer till medborgarplatsen var det thailändska temat fulländat. Kvällen avslutades med promenad i monsunregn... 

1 kommentar:

  1. Mmm... en Norton Commando S-69 har man varit ägare till... Tyvärr så såldes den alltför billigt 4000kr, men det var länge sedan så det är preskriberat men ändå ledsamt. //tompas11

    SvaraRadera