måndag 12 september 2016

Video

Testar att lägg upp ett par videon från helgens event.

Longtrack, Jorbanetävling, 1000-meterbana
 
Kvaliteten är ju sisådär men det beror på att jag inte är någon videoproducent samt att jag filmade med mobilen.

Det kördes även Flattrack

5 kommentarer:

 1. Kul att kolla. Vet Du nåt om vad Flattrack hade för heattider?

  SvaraRadera
 2. Noll koll. I detta läge fokuserade jag på Longtrack.

  SvaraRadera
 3. Har nyss pratat med Tävlingsledaren Peter Jansson och han berättade att snittfarten för flattrack var ca 113 km/h. Det går mycket saktare men jag tyckte att underhållningen var minst lika bra då man startar 15 i bredd och det förekom fler fighter på fler håll i heaten. Tror att det är bra att i fortsättningen med dom heaten och att det kan locka en bredare publik.

  SvaraRadera
 4. Blir det en fortsättning med Longtrack?
  Hoppas det och att det annonseras friskt så att man når ut till den presumtiva publiken. Och viss inget fel med Flattrack det kan gärna få vara med.

  Lite mer informativt programblad kunde man även ha. Kanske med en kort beskrivning av de två tävlingsformerna. Dessutom saknades information om från vilka länder dom i Longtrack tävlande kom. Samt anteckningskolumner för Flattrack resultat.

  Sen har man traktorheaten som blir långa på långbana. Kan man inte korta ner till halva tiden genom att använda dubbelt högre utväxling :)

  SvaraRadera
 5. Jag är övertygad om att det blir en fortsättning. Visserligen ca 20000 back men hel del investeringar är ju redan gjorda så med den här publiken och en del flera så finns ju intresse för Sundbyholm (Eskilstuna) där man testkört och kanske Lindesberg. Det ska utvärderas och förbättras sen får vi se om det blir trimmade traktorer men dom fixade ju en 1000m bana snabbare än plogarna på 300 m Isracingbana i SM finalen.

  SvaraRadera