söndag 25 februari 2018

Slöseri

Vart tog dagen vägen. Tyckte jag vaknade utvilad och i tid. Tänkte att nu händer det saker. Och eftersom idioterna på ELTEL utförde arbeten i området på fredagseftermiddagen så har jag sedan dess inget internet eller TV som kan störa. Ja 4G i telefonen har jag ju uppenbarligen...

Kallvattenledningen till köket hade frusit i vanlig ordning när temperaturem sjunker lite. Ett värmeelement i "svennebastun" brukar lösa det problemet.

Grävde fram en av bilarna och tinade upp den i sista stund. Batteriet var nästan tomt, men den startade på nåder. Fick gå på tomgång en stund. Nu lyser motorlampan!

Lassade lite sopor i nya bilen och körde dom till återvinningsstationen. Sedan vidare in till biltvätten som naturligtvis var stängd. Passade på att luncha. Planka med oxfilé, det var länge sedan.

Åkte hem och bar in ved. Svärtade vedspisen. Eldade lite för att svärtan skulle sätta sig. Gnussade sedan spisen med skoborste så den blänker. Fixade till tre av frugans antika strykjärn i samma veva. Matade kaninen, katten och hunden. Fyllde spolarvätska i 4 litersdunkar och i bilarna.

Damsög ur luftvärmepumpen och jobbade lite med hantlarna för att försöka fixa till axlarna som stelnat till efter många års kontorsarbete.

Läste den Classic Bike som jag hittade i lösnummer på en mack i Sandviken igår. På södertörn hittas den tidningen inte.

Åkte in till affären och hämtade ett litet paket från Litauen. Handlade lite färdigmat och några folköl (är gräsänkling under sportlovet). Biltvätten var fortfarande stängd.

Även Remington delar dessa. Verkar nya. Ej blånerade. Grovsmide.

Surfade på nätet och försökte hitta information om kommande back-race och framför allt Long Track eller för den delen Flat Track. Det verkar vara hemliga saker för man hittar bara information och reportage om sådant som varit. Skickade några mejl med "klagomål" om det. Bjöd på ett par auktioner på Tradera.

Fortsatte med slösurfande på internet...

Så går det om man djävlas med Chucken. Förra veckan gick ju även rykten om Syllens död, för andra gången.

Sen mikrade jag ett par bitar panpizza. Letade dricka i kylskåpet. 
Finn fem fel!


Nu ska jag straxt gå ut med hunden på bajsrunda. Sedan är det väl bara att gå och lägga sig. Ifall man nu inte börjar läsa någon bok ur biblioteket.

VART TOG DAGEN VÄGEN? 
Hade ju tänkt uträtta stordåd.

Ps
Glömde visst nämna att jag även klippte ner citronträden och ena chilin samt vattnade en det ena en det andra. Och nu snöar det också. Skottade tomten men det kommer redan mera lappmöggel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar