måndag 1 maj 2017

Herrgårdshelg

Denna helg hade jag ursprungligen sedan ett halvår vigt år skrotmingel i Viksta men som det vanligtvis blir så sker det förändringar i programmet så efter kompromissande och inbjudan så avslutades fredagen på "Nikos Taverna" med ABBA-galej vilket visade sig vara överraskande bra.

Lördagen hade jag kunnat åka till Viksta på förmiddagen med det hade blivit 3-4 timmar i bil och en snabbrunda på marknaden. Något som kompromissades bort mot ett par timmars sömn. Hade även kunnat åka in via Strängnäsmarknaden på vägen mot Köping men familjen är minst sagt trögstartad på förmiddagarna så det blev det inget av heller.

Men sen blev det bättre och vi fick avrunda lördagen med god mat och trevliga vänner i herrgårdsmiljö.

Vappen skrämde vi bort det kalla försommarvädret och firade in våren med en riktig brasa. Efter det blev ungarna Valp-sjuka. Och till min förvåning lyckades baronen ändra sonen blanka nej till att han prova köra.


Till och med dotterns blanka nej till moppekort byttes från till ett ja. Nu gäller det att smida så länge järnet är varmt. Hade tidigare, på eget bevåg, skickat in ansökan om körkortstillstånd till vägverket och nyss betalade jag avgifter.

PS
Fick nyss meddelande från försäkringsbolaget att dom ersätter hela skadan på bilen. Det går bra nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar