måndag 30 april 2018

Skittvätt

Var inne och tankade på CirkelK i Tyresö. Eftersom jag såg att det inte var någon kö till biltvätten så tänkte passa på.

Varning! Det skulle jag och alla andra gett fan i.  Det var kanske därför det inte var någon kö!?
Nu blir det ett försäkringsärende och man kan ju gissa vem som hamnar att stå för kostnaderna i slutändan.

Kallade ut en ur personalen för att titta på eländet. Kommentaren var den väntade, detta har inte hänt här. När jag opponerade mig mot detta fick attackgrodan fnatt och började gapa om att jag skulle vara tyst när hon pratade (höll monolog tyckte jag).

Någon syl i vädret fick jag inte så jag frågade vem av oss som var kund och bad om kontaktuppgifter till hennes chef. Försökte kontakta han men fick inget svar. Skickade SMS med bilder. Inget svar, kanske businessen med biltvätten går så bra så han kostat på sig att påbörja valborgsfyllan tidigt.

Hittade en recond-firma granngårds som menade att den biltvätten gett dom mycket kunder. Dom kollade på reporna och sa att det är gränsfall att det går att polera bort. Tyckte att jag skulle stå på mig. Det kan dom vara säkra på att detta är inte utagerat ännu.


Och detta var inte enda stället där det uppstått lackskador i biltvätten.


Glada Vappen i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Min son som är billackerare hävdar att man aldrig någonsin ska köra en bil med fin lack i en biltvätt.

    SvaraRadera
  2. Alldeles rätt men jag är för lat för att handgnussa. Nu vet jag iaf vart jag inte åker flera ggr.

    Har råkat ut för liknande tidigare. Även där var biltvätten "oskyldig".

    Funderar allvarligt på att börja dokumentera före-efter eller hitta någon som handtvättar för samma penning som biltvätten. Är man mer noga med resultatet än med momsen så...

    SvaraRadera