Kockade lite när jag kom hem, med betoning på lite, gjorde inlagd rödlök.
När jag skivade löken tyckte jag mig förnimma att kniven tappat i skärpa. Knivarna har klarat sig länge med bara vanligt skärpstål. Det beror nog på att jag kommit överens med köksschefen att endast handdiska knivarna.
Rostfria knivar brukar vara liten jobbiga att vässa på frihand så jag letade fram mitt gamla knivvässarset. Vips så var de vassa igen med rätta vinklar å allt.
Enda man kunde förbättra där är att byta ut sandstenarna mot diamant dito. Dvs modernisera lite.
När jag skivade löken tyckte jag mig förnimma att kniven tappat i skärpa. Knivarna har klarat sig länge med bara vanligt skärpstål. Det beror nog på att jag kommit överens med köksschefen att endast handdiska knivarna.
Rostfria knivar brukar vara liten jobbiga att vässa på frihand så jag letade fram mitt gamla knivvässarset. Vips så var de vassa igen med rätta vinklar å allt.
Enda man kunde förbättra där är att byta ut sandstenarna mot diamant dito. Dvs modernisera lite.
Inlagd rödlök!?
SvaraRaderaSounds funky...